Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κρατήθηκε όμηρος στη Νίκαια

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κρατήθηκε όμηρος στη Νίκαια

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη για ληστεία κατά συναυτουργία, που ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος του αστυφύλακα που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για υπόθεση ληστείας, που κατηγορείται ότι διέπραξε μαζί με τρία ακόμα άγνωστα άτομα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τα ξημερώματα της 18ης Οκτώβριου, τέσσερα άτομα, φορώντας κουκούλες full face, εισήλθαν σε διαμέρισμα στη Νίκαια Αττικής, όπου διέμεναν αλλοδαποί και αφαίρεσαν κούτες με λαθραία τσιγάρα, (325) ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Οι αλλοδαποί - ένοικοι του διαμερίσματος κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους εισελθόντες στο διαμέρισμα, τον οποίο δέσμευσαν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

Σε βάρος των 7 αλλοδαπών ενοίκων του διαμερίσματος σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων κλπ.

Σε έρευνα σε δύο διαμερίσματα, στην ίδια πολυκατοικία στη Νίκαια Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (10) τμήματα δεματικών (tie wrap), κουκούλα τύπου full face, (4) γάντια, (317) συσκευασίες καπνού, χωρίς ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα πειστήρια που κατασχέθηκαν αποστέλλονται για περαιτέρω διερεύνηση.

Ο αστυνομικός, που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε Νοσοκομείο, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Thetoc.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα