Πάλεψε, την πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητό της - Αυτόπτης μάρτυρας είδε τη δολοφονία της Λαγούδη

Πάλεψε, την πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητό της - Αυτόπτης μάρτυρας είδε τη δολοφονία της Λαγούδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς η εκπομπή «Μαζί Σου» φέρνει για πρώτη φορά στο φως, μαρτυρία από τη δικογραφία για τη δολοφονία της 44χρονης, η οποία περιγράφει καρέ-καρέ τι συνέβη την ημέρα που πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έχει εντοπιστεί από τον εισαγγελική έρευνα και θα έπρεπε να είναι προστατευόμενος μάρτυρας γιατί είδε τι συνέβη εκείνο το απόγευμα.

Ο ίδιος φέρεται με αυτά που έχει δει και έχει καταθέσει, να φοβάται για τη ζωή του.

Πρόκειται για έναν άνδρα που έτυχε να είναι εκεί εκείνη τη στιγμή και είδε όλα όσα έγιναν. Ούτε ο ίδιος φανταζόταν τι επακολουθούσε στη συνέχεια.

Ο ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του που υπάρχει στη δικογραφία, ο αυτόπτης μάρτυρας είδε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού να παρκάρει στην παραλία. Λίγο μετά είδε ένα άλλο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της Ειρήνης. Όπως κατέθεσε, βγήκε από μέσα μια κοπέλα. Η κοπέλα όπως κατέθεσε, ήξερε τον άνθρωπο που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο γιατί πήγε και μίλησε μαζί του. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο περιστατικό. Λίγο αργότερα άρχισαν όμως να τσακώνονται και να ακούγονται φωνές, οπότε η αγριάδα με την οποία μιλούσε ο άνδρας στην κοπέλα του τράβηξε την προσοχή.

ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ – ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕ «ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ»

Τσακώνονταν κι εκείνη την ώρα όπως η κοπέλα ήταν γυρισμένη και μιλούσε με τον άνδρα, ήρθαν από πίσω της, δύο άλλοι άνδρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Τους είχε δει νωρίτερα να κρύβονται εκεί. Την έπιασαν, τους φώναζε «αφήστε με» και της έβαλαν κάτι στο στόμα, τη φίμωσαν, δεν μπορούσε να δει καλά. Αυτό που είδε όμως, είναι ότι μετά αφού πάλεψε και την έκλεισαν το στόμα, την πέταξαν γρήγορα μέσα στο αυτοκίνητό της, έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν γρήγορα και οι τρείς. Οι δύο προς το εγκαταλελειμμένο σπίτι και ο τρίτος με το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του.

Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο κρύβονταν οι άλλοι δύο άνδρες, «βρίσκεται πάνω από την παραλία. Δε φαίνεται από τον δρόμο. Δεν έχει ορατότητα. Πρέπει να το ξέρεις για να το δεις».

Το σπίτι όπου φέρονται να κρύβονταν οι δύο άντρες

ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», ο αυτόπτης μάρτυρας φοβόταν πάρα πολύ να μιλήσει. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι που τον απείλησαν. Αναγκάστηκε κάποια στιγμή να αλλάξει την κατάθεσή του και κλήθηκε από τον εισαγγελέα ξανά ο οποίος τον ρώτησε «γιατί την άλλαξες;»

Αυτοί που φέρονται να τον απείλησαν, του είπαν «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, δε θα πεις αυτά». Του είπαν συγκεκριμένα τι να πει στη νέα κατάθεσή του. του είπαν να πει πως αυτά που άκουγε ήταν ομιλίες της Λαγούδη στο κινητό της τηλέφωνο και όχι με άλλον άνθρωπο που είχε φυσική παρουσία.

Για τις απειλές ενημέρωσε και τον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας πήρε από το χέρι τον μάρτυρα, πήρε όλη τη δικογραφία και βήμα βήμα έκαναν όλη την υπόθεση από την αρχή. 

Είναι και άλλα στοιχεία που ο εισαγγελέας έχει βρει με την προσωπική του έρευνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα