Έβρος: Άγρια μαχαιρωμένες και δεμένες οι 3 γυναίκες. Εντοπίστηκαν 2 μαχαίρια

Έβρος: Άγρια μαχαιρωμένες και δεμένες οι 3 γυναίκες. Εντοπίστηκαν 2 μαχαίρια

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος των τριών γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου, κοντά στις όχθες του ποταμού.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, έσφαξαν στην κυριολεξία, μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι τρεις γυναίκες ίσως και να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Το νέο στοιχείο που έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας από τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου, κατά τις ίδιες πηγές.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος ένας αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τρία πτώματα βρίσκονταν στην περιοχή περισσότερες από τρεις ημέρες.

Οι σοροί τους έχουν μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι πιθανότατα οι γυναίκες είχαν πνιγεί στην προσπάθειά τους να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, από το ποτάμι.

Αυτή την ώρα μόνο σενάρια μπορεί να γίνουν για τα αίτια του τριπλού εγκλήματος, στην προσπάθεια της αστυνομίας να κάνει μια πρώτη «χαρτογράφηση» για να προσανατολισθούν οι έρευνες.

με πληροφορίες από το thrakinea

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα