Έβρος: Βρέθηκε το μαχαίρι του φόνου των τριών γυναικών. Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστης

Έβρος: Βρέθηκε το μαχαίρι του φόνου των τριών γυναικών. Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστης

 Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος των τριών γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου, κοντά στις όχθες του ποταμού.

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι επιβίωσης, ενώ το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα. 

Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε πριν από περίπου μια ωρά την εξέταση και διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες φέρουν βαθιά δολοφονικά χτυπήματα από το μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δύο από τις τρεις είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά που εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα.

Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες, ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Το πιθανότερο είναι να έπεσαν θύμα δουλεμπόρων οι οποίοι τις έσφαξαν για παραδειγματισμό σε άλλους πρόσφυγες που δεν μπορούν ή αρνούνται να πληρώσουν τα χρήματα για την μεταφορά τους.

Οι σοροί τους μεταφέρονται στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού. 

 Για την ώρα, τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα