Ο γιατρός, πρώην σύντροφος της Λαγούδη, έσπασε τη σιωπή του

Ο γιατρός, πρώην σύντροφος της Λαγούδη, έσπασε τη σιωπή του

Περιπλέκεται η υπόθεση με τις διώξεις για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο γιατρός που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός διατυμπανίζει μέσω του συνηγόρου του την αθωότητά του και υποστηρίζει ότι δεν έχει προσωποποιηθεί δίωξη εις βάρος του!

«Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, είμαι αθώος» υποστηρίζει ο 50χρονος ορθοπεδικός, ενώ ο δικηγόρος του Στράτος Καράτσαλος κάνει λόγο για «κανιβαλισμό μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ». «Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο, αλλά και με καταδίκασαν κιόλας. (...) Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει» μετέφερε ο δικηγόρος εκ μέρους του πελάτη του.

Από την πρώτη στιγμή που η 44χρονη χήρα βρέθηκε μισοκαμένη μέσα στο χρυσαφί Ford Ka της στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο, οι πρώτες υποψίες των συγγενών της έπεσαν στον γιατρό πρώην σύντροφό της, παρότι εκείνος επέμενε πως δεν είχε καμία ανάμειξη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα ο 50χρονος ορθοπεδικός πρόκειται να κληθεί εκ νέου από τον εισαγγελέα Αγρινίου για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση, για την οποία συνεχίζονται οι έρευνες. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, αν δεν παρουσιαστεί οικειοθελώς, θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της Ειρήνης ήταν ότι αυτοκτόνησε, όμως τα ίχνη αιθάλης έξω από την καμπίνα του αυτοκινήτου, οι πατημασιές στον ουρανό του οχήματος και τα προσωπικά αντικείμενα της μητέρας τριών παιδιών σκορπισμένα στον χώρο γύρω από το Ford Ka μαρτυρούσαν ότι είχε παλέψει με τους δολοφόνους της, οι οποίοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους και τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η οικογένεια, οι δράστες πήραν το κινητό της 44χρονης και έστελναν SMS, τα οποία είχε δήθεν γράψει η ίδια, και έγραφαν πως σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα