Ζακ Κωστόπουλος: Δείγματα DNA του στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο

Ζακ Κωστόπουλος: Δείγματα DNA του στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε γεννετικό υλικό DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που φέρεται να είχε το θύμα και βρέθηκε έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Πρόκειται για το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων το οποίο δείχνει να επιβεβαιώνει ότι ο 32χρονος πιθανότατατα κρατούσε το μαχαίρι.

Δείγμα DNA του 32χρονου Ζακ Κωστόπουλου, φέρεται να ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ., στο μαχαίρι που είχε βρεθεί -το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου-έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος ακτιβιστής.

Υπενθυμίζεται ότι στο χώρο του κοσμηματοπωλείου όπου έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν είχε εντοπιστεί ένα μαχαίρι, το οποίο ωστόσο δεν έφερε αποτυπώματα.

Η αστυνομία αποδίδει τη μη εύρεση αποτυπωμάτων στο μικρό μέγεθος του μαχαιριού.

Επιπλέον, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι το άγγιξαν πολλά άτομα και αυτό καθιστά πολύ δύσκολο τον εντοπισμό αποτυπωμάτων. 

Το σχετικό πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ο 32χρονος κρατούσε το μαχαίρι  στην διάρκεια της εισόδου του στο κοσμηματοπωλείο, παρότι δεν είχαν βρεθεί πάνω στο αιχμηρό αντικείμενο τα αποτυπώματά του. Κάτι που αποδίδεται στην Αστυνομία στη μορφή και στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού που δεν επιτρέπει την λήψη πλήρων αποτυπωμάτων αλλά κι από το γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα.

Πλέον, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στις ακριβείς αιτίες θανάτου του Κωστόπουλου. 

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα