Η επιστήθια φίλη της Ειρήνης Λαγούδη ξεσπά: Ο γιατρός την κορόιδεψε, ήταν πιεσμένη

Η επιστήθια φίλη της Ειρήνης Λαγούδη ξεσπά: Ο γιατρός την κορόιδεψε, ήταν πιεσμένη

Άμεσα θα καλέσει ο ανακριτής τον γιατρό που εμπλέκεται στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη για απολογία για τα αδικήματα: ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε όλα τα παραπάνω αδικήματα, σύμφωνα με το έγγραφο της Εισαγγελίας Αγρινίου, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τη βεβαίωση της Εισαγγελίας Αγρινίου, οι αστυνομικοί από τις 16 Ιανουαρίου είχαν βάλει στο στόχαστρο τον γιατρό που σχετιζόταν με την Ειρήνη Λαγούδη.

Ο γιατρός αρνείται ότι του έχει ασκηθεί δίωξη με δήλωση μέσω του δικηγόρου του, ενώ κάνει λόγο για κανιβαλισμό μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία τον καθιστούν ένοχο, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα ψευδή και ανυπόστατα.

Στο δελτίο του Star μίλησε και η επιστήθια φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, Ράνια, η οποία ανέφερε άγνωστες λεπτομέρειες λίγο πριν από το τέλος της 44χρονης: "Πιέστηκε πιστεύω γιατί κατάλαβε ότι έπεσε θύμα κοροϊδίας από έναν άνθρωπο που απεδείχθη ότι όντως την κορόιδεψε και έπαιξε με το ήθος, τα συναισθήματα, την αξιοπρέπεια, τον χαρακτήρα της, αλλά δεν άξιζε να φτάσει εκεί που έφτασε για τη Ρηνούλα. Μου είχε πει ότι είχε σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι μαζί,.. κλειστή κοινωνία... Μετά κατάλαβα την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Την είδα στο τέλος προβληματισμένη και αυτό το συνειδητοποίησα τον Απρίλιο που έφευγα για δουλειά τη σεζόν. Είχα πάει να την αποχαιρετίσω και μου ζήτησε να βγούμε για έναν καφέ μόνες μας έξω από το σπίτι να μιλήσουμε για κάτι που την απασχολούσε στην προσωπική της ζωή αλλά το ραντεβού δεν έγινε ποτέ... Δεν ξέρω αν κάποιος την απειλούσε, αλλά σίγουρα κάποιος την πίεζε γι αυτό δεν μίλαγε"

Επίσης, ο Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας στο Star, μίλησε για τα κενά και τις αντιφάσεις που οδήγησαν σε διώξεις ενώ εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νέες αποκαλύψεις.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα