Η Λαγούδη πάλεψε για να σωθεί. Ο ένας την κλείδωσε και ο άλλος έβαλε φωτιά

Η Λαγούδη πάλεψε για να σωθεί. Ο ένας την κλείδωσε και ο άλλος έβαλε φωτιά

Μάχη για να σωθεί έδωσε η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, αλλά οι δράστες δεν την άφησαν να βγει ζωντανή από το όχημά της. Ο ένας έβαλε φωτιά και ο δεύτερος εμπόδισε την έξοδό της.

Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία στοιχεία, εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από τις 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν άλλα δύο άτομα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας. Πρόκειται για δύο ανθρώπους οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό και απολαμβάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Οι ειδικοί μπόρεσαν και εντόπισαν αποτύπωμα από την μπότα που φορούσε η γυναίκα, τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο όμως και στο πίσω τζάμι του Ford Ka. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τα στοιχεία ότι πάλεψε για να βγει. Παραμένει άγνωστο εάν τα αποτυπώματα έγιναν σε πάλη της με τους δράστες ή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσει το τζάμι και να ανασάνει καθώς από τη φωτιά το αυτοκίνητο μετατρεπόταν σε θάλαμο αερίων.

 
Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες που τοποθετούνται πλέον στο σημείο της δολοφονίας φρόντισαν να μην το πετύχει και έτσι η άτυχη 44χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα