Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο θρίλερ με τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο θρίλερ με τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη

Ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη; Είναι αυτός που έδωσε την εντολή ώστε να της αφαιρέσουν τη ζωή; Είναι αυτός με τον οποίο η 44χρονη γυναικά διατηρούσε σχέση τον τελευταίο καιρό ή πρόκειται για έναν απλό φίλο; Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο εισαγγελέας αποδέχθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία και κατηγορεί συγκεκριμένο άνθρωπο καλώντας τον να απολογηθεί για την ανάμειξη του.

Ωστόσο στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ένα ακόμη άτομο. Πρόκειται για τον φυσικό αυτουργό, αυτόν που εκτέλεσε την εντολή της δολοφονίας. Πρόκειται για ένα παζλ αποκαλύψεων που τα κομμάτια του μπήκαν στη σωστή θέση μετά από έρευνες 8 μηνών στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας.

Ο πρώτος προσωποποιημένος κατηγορούμενος αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή τις επόμενες ώρες ώστε να εξηγήσει τι σχέση είχε με την Ειρήνη, αν είχαν κάποια διαμάχη και ποια ήταν αυτή. Ήταν αυτός ο αποδέκτης του τελευταίου μηνύματος που έστειλε η Ειρήνη μέσω ιντερνετικής εφαρμογής;

Αμέσως μετά φέρεται η Ειρήνη να έστειλε ένα ακόμη μήνυμα προς τον αδερφό της, εξηγώντας του, τι ακριβώς είχε συμβεί στη ζωή της.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα