Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: Κανένα αποτύπωμά του στο μαχαίρι

Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: Κανένα αποτύπωμά του στο μαχαίρι

"Κανένας μάρτυρας δεν έχει κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον Ζακ Κωστόπουλο".

Αυτό δήλωσε στο News 24/7 στους 88,6 η Άννυ Παπαρούσσου, μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος.

Άφησε επίσης αιχμές κατά της αστυνομίας, λέγοντας ότι η βραδύτητα με την οποία έρχονται τα στοιχεία της υπόθεσης είναι περίεργη. "Υπάρχει κατάθεση ότι ο Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια", πρόσθεσε και επιβεβαίωσε ότι δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα του ακτιβιστή στο κοσμηματοπωλείο.

"Υπάρχει κατάθεση ότι ο Ζακ Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια" πρόσθεσε, λέγοντας ότι όλα αυτά δεν συνάδουν με την αρχική εκδοχή της ληστείας.

"Ενδεχομένως να μπήκε για να προστατευτεί" δήλωσε και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποτύπωμα του θύματος σε κανένα αντικείμενο "και βεβαίως όχι στο μαχαίρι".

Πρόσθεσε ότι από το οπτικό υλικό προκύπτει ότι ο 33χρονος ήταν σε κατάσταση ταραχής καθώς και ότι υπάρχουν πρόσωπα που έχουν "συναναστραφεί" μαζί του τα οποία δεν έχουν ταυτοποιθεί. Ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να πειστούν οι άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν για να καταθέσουν.

"Ήταν πάνω από 100 άτομα. Μένουν κάποιες πτυχές, κυρίως ως προς τον χρόνο του περιστατικού", σημείωσε. Μίλησε για καθυστερήσεις στη διαδικασία. "Τα στοιχεία έρχονται αργά και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν", κατέληξε η Άννυ Παπαρούσσου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα