Συγκλονίζει η αδελφή του νεκρού πυροσβέστη στις Σέρρες: Τον έστειλαν σε ναρκοπέδιο

Συγκλονίζει η αδελφή του νεκρού πυροσβέστη στις Σέρρες: Τον έστειλαν σε ναρκοπέδιο

Άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος. Ο λόγος για τον άτυχο πυροσβέστη στο Λιμνοχώρι Σερρών,  που έχασε τη ζωή του όταν πάτησε καλώδιο υψηλής τάσης που είχε κοπεί από τους ισχυρούς ανέμους και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ο άτυχος 44χρονος πυροσβέστης δέχτηκε μια κλήση στην Πυροσβεστική για φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση, όπου και βρέθηκε με τους μερικούς ακόμη πυροσβέστες. Ο άτυχος άνδρας όμως, πάτησε καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε κοπεί από τους ισχυρούς ανέμους και πέθανε από ηλεκτροπληξία. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Ηράκλειας Σερρών και αμέσως μετά στο νοσοκομείο Σιδηροκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένη η οικογένειά του, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το χαμό του δικού τους ανθρώπου που ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η αδελφή του μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου καταγγέλλει: «Τον έστειλαν σε ναρκοπέδιο».

«Τι να πω στα παιδιά και την γυναίκα του. Τον πήραν τηλέφωνο να βγουν και άκουσαν από το ΕΚΑΒ, ετών 44ων … παύλα», εξομολογείται συντετριμμένη η αδελφή του.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα