Θύμα ληστείας έπεσε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: Αιμορραγούσα από παντού!

Θύμα ληστείας έπεσε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: Αιμορραγούσα από παντού!

Τις εφιαλτικές ώρες που έζησε νωρίς το βράδυ της Τρίτης περιέγραψε στην εκπομπή «Μαζί Σου», η Κάτια Νιάκαρη.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, δέχτηκε άγρια επίθεση από ληστή μέσα στο σπίτι της.

Ο δράστης μπήκε μέσα, την έδεσε, τη χτύπησε μπροστά στο δύο ετών αγοράκι της και όταν είδε πως δεν είχε χρήματα να του δώσει, έφυγε από το σπίτι αφήνοντάς τη δεμένη.

    Ληστές έδεσαν και χτύπησαν δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μέσα στο σπίτι της

Με το πρόσωπό της γεμάτο γρατζουνιές και το κεφάλι της χτυπημένο, η Κάτια Νιάκαρη περιέγραψε στην κάμερα τις σοκαριστικές σκηνές:

«Αφού με χτύπησε στο κεφάλι, με ακινητοποίησε, έφερε από το παιδικό δωμάτιο ένα σεντόνι και μου έδεσε τα πόδια. Στη συνέχεια με μονωτική ταινία μου έδεσε τα χέρια και μου πέρασε μονωτική ταινία στο στόμα γύρω από το κεφάλι».

Όπως είπε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, «έχω χτυπήσει πολύ στο σαγόνι, με έριξε μπρούμυτα. Με τα χέρια με χτύπησε και στο κεφάλι, στο στόμα και τη μύτη. Έτρεχαν αίματα, αιμορραγούσα από παντού. Το πιο σοβαρό χτύπημα είναι πίσω στο κεφάλι όπου έχω και το αιμάτωμα(…)Στη συνέχεια μου ζητούσε πολύ έντονα χρήματα. Μου έλεγε λεφτά, λεφτά. Μπαινόβγαινε στα δωμάτια».

«ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ»

Για να καθησυχάσει το παιδάκι της που έκλαιγε και φώναζε «μαμά», «προσπαθούσα να του πω ότι είναι ένα παιχνίδι, είναι ένας φίλος μας εδώ και παίζουμε».

Στο τέλος κατάφερε να συρθεί δεμένη όπως ήταν, να πάει μέχρι την είσοδος για να φωνάξει βοήθεια, ώσπου ένας γείτονας την άκουσε και κάλεσε τις Αρχές.

Δειτε οσα δηλωσε η δημοσιογραφος στην εκπομπή «Μαζί Σου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO