Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 55χρονου κυνηγού

Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 55χρονου κυνηγού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 56χρονος και η 46χρονη από την Αταλάντη, που συνελήφθησαν για τη δολοφονία 55χρονου Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα, τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι δύο κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις απολογούνταν για σχεδόν δέκα ώρες. Βάσει της δικογραφίας, τον άνδρα βαραίνουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία και τη γυναίκα για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

«Γιατί να τον σκοτώσω; Δεν είχα κάποιο λόγο…», φέρεται να είπε στην απολογία της η  46χρονη, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από πολύμηνη έρευνα περιλάμβαναν τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, κινήσεις λογαριασμών του θύματος στην Ελβετία, αλλά και ομολογίες που «έκαιγαν» το ζευγάρι, που φαίνεται πως στόχευε στα χρήματα του θύματος.

Στην ιατροδικαστική έρευνα αναφέρεται ότι ο 55χρονος πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μέχρις ότου οριστεί τακτική δικάσιμος και διατάχθηκε η μεταγωγή τους στις φυλακές Κορυδαλλού, την ώρα που οι συνήγοροί τους έκαναν λόγο για πολλά κενά στην υπόθεση, όπως η έλλειψη κινήτρου και DNA.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα