Λαμία: Σοκάρει ο 34χρονος - Ηρθε μόνη της και μπορούσε να φύγει όποτε θέλει

Λαμία: Σοκάρει ο 34χρονος - Ηρθε μόνη της και μπορούσε να φύγει όποτε θέλει

Τον δρόμο προς την φυλακή θα πάρει ο 34χρονος Λαμιώτης κατηγορούμενος για βιασμό και αρπαγές γυναικών. Μετά από περίπου 3,5 ώρες απολογίας, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Η απόφαση είναι άδικη για τον πελάτη μου επεσήμανε στην δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης που τονίζει πως ο 34χρονος είναι αθώος.

Σύμφωνα με πληροφίες, στην απολογία του ο 34χρονος ισχυρίστηκε μεταξύ των άλλων: «Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι τα αίτια που εμφανίστηκαν να με καταγγείλουν μετα από τόσα χρόνια. Η μια απο τις γυναίκες επιδίωκε επαφές μέχρι πρότινος. Με το δεύτερο κορίτσι από το 2014 είχαμε σταματήσει επαφές. Δεν την απείλησα ποτέ με όπλο άλλωστε στις έρευνες που έγιναν σπίτι μου δεν βρέθηκε όπλο."

Ειδικότερα σχετικά με τη Γαλλίδα που τον κατηγορεί ότι την απήγαγε, ο κατηγορούμενος φέρεται να τόνισε ότι «η Γαλλίδα ήρθε μόνη της, οπότε ήθελε μπορούσε φύγει. Την είχα φιλοξενήσει πάλι στη Λαμία πριν από 2 χρόνια».

Στο μεταξύ η συνήγορός της 24χρονης που συζούσε με τον κατηγορούμενο άντρα Ελευθερία Ψύλλου, δηλώνει πως η πελάτισσά της έχει αποστασιοποιηθεί από την υποθεση γιατί έχει περάσει μεγάλο σοκ και προσθέτει πως δεν γνώριζε τίποτα για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Η ίδια, συνεχίζει η κυρία Ψύλλου, δεν έχει ανάλογα βιώματα και είναι δύσπιστη.

 

TV Star

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα