Δίωξη για βιασμό και ναρκωτικά στον 58χρονο στο Ζεφύρι που φέρεται να βίασε τη νεαρή

Δίωξη για βιασμό και ναρκωτικά στον 58χρονο στο Ζεφύρι που φέρεται να βίασε τη νεαρή

Ποινική δίωξη για βιασμό και ναρκωτικά αλλά και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας, άσκησε ο εισαγγελέας στον 58χρονο Ρομά ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον διακινητή στο σπίτι του οποίου, στο Ζεφύρι, είχαν πάει 12 Σεπτεμβρίου η 22χρονη μαζί με έναν φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς, μετά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας λιπόθυμη στη μέση του δρόμου και δεν ήταν θέση να δώσει ακριβή περιγραφή σχετικά με το τι συνέβη.

Επιπλέον επιβαρυντικό στοιχεία για τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του ελληνική ταυτότητα, είναι ότι και πριν από ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό.

Η ίδια η 22χρονη δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβή περιγραφή του τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα στο σπίτι του εμπόρου ναρκωτικών, ενώ η μητέρα της, η οποία μαζί με τη γιαγιά της την αναζήτησαν στις αστυνομικές αρχές έξι ημέρες αφότου η κόρη της βρέθηκε στο Ζεφύρι, υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν έχει πέσει θύμα βιασμού αλλά τα όσα είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστης προέρχονταν από μετεγχειρητικά τραύματα λεπτής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η 22χρονη η οποία αναρρώνει και σύντομα πρόκειται να μεταφερθεί από το Τζάνειο στο Νοκοσκομείο Αγία Όλγα, έχοντας διαρκώς στο πλευρό την οικογένειά της.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα