Ειρήνη Λαγούδη: Το τηλεφώνημα παγίδα που οδήγησε στον θάνατο

Ειρήνη Λαγούδη: Το τηλεφώνημα παγίδα που οδήγησε στον θάνατο

Νέα εκδοχή στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη δίνει ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής υποστηρίζοντας ότι την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της η 44χρονη χήρα από την Κατοχή είχε λάβει ένα παραπλανητικό τηλεφώνημα.

Ο δικηγόρος μαζί με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Ζήνα Κουτσελίνη, τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Γιώργο Μανίκα ταξίδεψαν μέχρι το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο η άτυχη γυναίκα, στη Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο. Εκεί έκαναν αυτοψία ακολουθώντας βήμα βήμα τα τελευταία δραματικά λεπτά της Ειρήνης Λαγούδη από τη ζωή στον θάνατο.

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ταουξής, η μέρα που έφυγε από τη ζωή η 44χρονη Ειρήνη ήταν βροχερή και το έδαφος εξαιρετικά λασπώδες.

«Πώς μπόρεσε και πέρασε το μικρό χρυσαφί αυτοκινητάκι από τέτοιο δρόμο;» διερωτήθηκε ο δικηγόρος, για να προσθέσει σχολιάζοντας ότι η επιμονή της να κάνει το δρομολόγιο ήταν εξαιτίας κάποιας επείγουσας κλήσης για παροχή βοήθειας: «Το ραντεβού δείχνει να ήταν εσπευσμένο και παραπλανητικό... Η διαδρομή όπου βρέθηκε μισοκαμένο το αμάξι της Ειρήνης είναι τόσο κοπιώδης, που ακόμα κι αν κάποιος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του μέχρι να φτάσει θα το είχε μετανιώσει» κατέληξε ο συνήγορος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα