Εγκλημα στη Κηφισιά: Σεβαστείτε τη μνήμης της - Η προφητική ανάρτηση της 33χρονης

Εγκλημα στη Κηφισιά: Σεβαστείτε  τη μνήμης της - Η προφητική ανάρτηση της 33χρονης

Την επόμενη φορά που θα «ανοιχτώ» σε κάποιον θα είναι στη νεκροψία μου»: Αυτή η φράση που ανήρτησε στο λογαριασμό της στα social media αποδείχθηκε προφητική για την 33χρονη που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά. 

Το συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε σε βάρος της μπορεί να σόκαρε την ήσυχη γειτονιά των Βορείων προαστίων ωστόσο από καιρό τώρα κάποιοι την ήθελαν νεκρή.

Ήταν το 2011 όταν άγνωστοι προσπάθησαν και πάλι να της αφαιρέσουν τη ζωή έξω από το κατάστημα οπτικών που διατηρεί η μητέρα της στην οδό Βεικου στο Γαλάτσι. Τότε ήταν έγκυος έξι μηνών. Σήμερα η επτάχρονη κόρη της καλείται σε αυτή την τρυφερή ηλικία να διαχειριστει την απώλεια της μητέρας της. Μίας μητέρας που φέρεται να είχε επαφές με ανθρώπους της νύχτας. Επαφές που της κόστισαν τελικά τη ζωή καθώς όλα δείχνουν πως το συμβόλαιο θανάτου της 33χρονης ενδεχομενως να εντάσσεται στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος των ανθρώπων της νύχτας που εδώ και 20 μήνες μετρά έξι νεκρούς.

Η 33χρονη ήταν γνωστή στην Ασφάλεια και το όνομά της είχε εμπλακεί σε ποινικές υποθέσεις. Αίσθηση προκαλούν μάλιστα οι λογαριασμοί που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού το ακριβο της γούστο και η αγάπη της για τα όπλα είναι το πρώτο πραγμα που παρατηρεί κανεις στο λογαριασμό της.

«Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέμματα και στο τέλος οι σφαίρες. Εγω έτσι θα πω καλό μήνα», έγραφε η 33χρονη στη λεζάντα φωτογραφίας που είχε αναρτήσει την πρώτη του Ιούνη και στην οποία απεικονιζόταν να σημαδεύει έναν στόχο.

Σε αλλες αναρτήσεις της η 33χρονη εμφανίζεται να οδηγεί πανάκριβα αυτοκίνητα την ώρα που τον καρπό της κοσμούσαν πανάκριβα ρολόγια ενώ δεν έκρυβε την αγάπη της για τα αξεσουάρ Γαλλικών οίκων μόδας που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ!

Την 33χρονη βρήκε νεκρή η μητέρα της το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε στην Κηφισιά. Άγνωστοι την είχαν γαζώσει με 15 σφαίρες...

 

 E-Daily.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα