Οργισμένη η οικογένεια Λαγούδη: Η Ειρήνη δολοφονήθηκε από ανθρώπους που γνώριζε

Οργισμένη η οικογένεια Λαγούδη: Η Ειρήνη δολοφονήθηκε από ανθρώπους που γνώριζε

Με μία σκληρή δήλωση η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη εκφράζει για πρώτη φορά τη δυσαρέσκειά της για το ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι δολοφόνοι της στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Η αγανάκτηση της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη ξεχειλίζει. Απορούν γιατί εννιά μήνες μετά δεν έχουν συλληφθεί οι δολοφόνοι της. Τι συνέβη στη λίμνη Τριχωνίδα που οδήγησε στον θάνατό της;

«Αν ήταν η αδερφή του Πούτιν αντί για την Ειρήνη θα είχε πέσει όλος ο μηχανισμός να βρει τον δολοφόνο και σε μία ημέρα θα τον είχε στα σίδερα» υποστηρίζει η οικογένεια.

Το μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης εδώ και μήνες βρίσκεται σε μάντρα στη Λεωφόρο Αθηνών. Οι ερευνητές της οικογένειας έχουν κάνει δεκάδες αυτοψίες μέσα σε αυτό και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα των τριών παιδιών δολοφονήθηκε.

«Προκύπτει σαφέστατα ότι η υπόθεση δεν είναι απλή. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία παραπέμπουν σε μια ομαλή εξέλιξη του συγκεκριμένου συμβάντος. Αν ήταν μέσα η κα Λαγούδη και ήθελε να φύγει, ήταν οι πόρτες ανοιχτές, άρα μπορούσε να φύγει. Λοιπόν εκεί υπάρχουν ερωτηματικά» λέει ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός εμπειρογνώμονας της οικογένειας Λαγούδη.

«Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε από ανθρώπους που γνώριζε»

Όσοι ασχολήθηκαν με την υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας επιμένουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη το μοιραίο μεσημέρι είχε δώσει ραντεβού με τον ή τους δολοφόνους της. 

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το συγκεκριμένο σημείο για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα πρέπει να υπήρξε πειστικότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου» λέει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκούρμπατσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε καταθέσεις από μάρτυρες κλειδιά ακόμα και τον Αύγουστο. Θα ανακοινώσει το πόρισμά του στο τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα