Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Πύργο Ηλείας

Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Πύργο Ηλείας

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να ανατινάξουν το ATM της Εθνικής Τράπεζας στην είσοδο σούπερ μάρκετ, στον κόμβο Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου.

Η μεγάλη έκρηξη έγινε αντιληπτή σε πολλά σημεία της πόλης στις δύο τα ξημερώματα. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου και ο διευθυντής με τους εκπροσώπους της εταιρείας.

Πριν τοποθετήσουν τα εκρηκτικά στο ένα από τα δύο ATM που βρίσκονται στην είσοδο του σούπερ μάρκετ, έκοψαν το καλώδιο από την κάμερα που κάλυπτε το συγκεκριμένο χώρο. Αφού συνέδεσαν τα εκρηκτικά κρύφτηκαν πίσω από μια μεγάλη κολόνα του κτηρίου για να αποφύγουν τη δύναμη του ωστικού κύματος.

Μετά την έκρηξη έσπασαν με βαριοπούλες την πόρτα εισόδου μπήκαν στο χώρο του σούπερ μάρκετ και εκτιμάται πως έφυγαν με τρεις από τις κασετίνες που εφοδιάζουν το ΑΤΜ με χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr οι δράστες έγιναν αντιληπτοί την ώρα που έφευγαν πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και πιθανότατα μάρκας Suzuki Hayabusa.

Έρευνες διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα