Φονικό στην Πέλλα: Εννέα φορές πυροβόλησε ο δράστης. Κρίσιμη η κατάστασή του

Φονικό στην Πέλλα: Εννέα φορές πυροβόλησε ο δράστης. Κρίσιμη η κατάστασή του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Κρύα Βρύση στην Πέλλα, από το άγριο φονικό που σημειώθηκε χθες, με δράστη ένα 38χρονο.

O 38χρονος ενδιαφερόταν ερωτικά για  22χρονη κοπέλα, εγγονή της 69χρονης ηλικιωμένης, και την διεκδικούσε. Η κοπέλα εργαζόταν σε μια καφετέρια στο χωριό που διέμενε ο 38χρονος. Μάλιστα, την Τρίτη ο 38χρονος πήγε ξανά στην καφετέρια και προκάλεσε επεισόδιο, ωστόσο η κοπέλα του εξήγησε ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεται για ερωτική σχέση μαζί του.

Λίγο αργότερα επέστρεψε με μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε τουλάχιστον 9 φορές, σκοτώνοντας την 69χρονη γιαγιά και τραυματίζοντας τον 74χρονο παππού και την 22χρονη αδερφή, της κοπέλας που ήταν ερωτευμένος.

Ο 38χρονος αποχώρησε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο του φονικού.

Ο 48χρονος πατέρας της 22χρονης, που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί επιτέθηκε μαζί με δύο φίλους του στον 38χρονο δράστη.

Αστυνομικές δυνάμεις, αρχικά, προσήγαγαν τον πατέρα της νεαρής και τους δύο φίλους του, ηλικίας 44 και 47 ετών.

Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Η 22χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα