Μενίδι: Στραγγάλισαν τον 65χρονο για 30 ευρώ και ένα κινητό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι δολοφόνοι του θείου του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου. Όπως ομολόγησαν, τον στραγγάλισαν με μια ζώνη για να του αρπάξουν μόλις 30 ευρώ και ένα κινητό.   

Ένα κινητό και 30 ευρώ. Αυτή ήταν η ασήμαντη λεία των δύο αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία του θείου του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου, πριν από δύο εβδομάδες μέσα στη μονοκατοικία του στην περιοχή Πανόραμα στο Μενίδι.     

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο συλληφθέντες, ένας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος, συναντήθηκαν με τον 65χρονο, τον έπεισαν να τους επιτρέψει να πάνε όλοι μαζί στο σπίτι του. Εκεί όμως όχι μόνο τον λήστεψαν αλλά έφτασαν στο σημείο και να τον στραγγαλίσουν με μια ζώνη.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους από τα αποτυπώματά τους και το DNA που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος.  

Ο ένας εκ των δύο δραστών, μετά τη στυγερή δολοφονία διέφυγε στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί έκανε άλλη ληστεία και συνελήφθη. Έτσι ξεκίνησε η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Χθες το απόγευμα συνελήφθη στο Σταθμό Λαρίσης και ο Αιγύπτιος, ο οποίος είχε στην κατοχή ένα σουγιά και ποσότητα ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα