Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Φλώρου: Ο συνονόματος ασθενής και η πλαστογραφία

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Φλώρου: Ο συνονόματος ασθενής και η πλαστογραφία

Νέα στοιχεία για την πλαστογράφηση των ιατρικών γνωματεύσεων, με τα οποία αποφυλακίστηκε ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, κάποιος φαίνεται ότι είχε πρόσβαση στα ιατρικά απόρρητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε άλλος ασθενής, ονόματι επίσης Αριστείδης Φλώρος, με διαφορετικό ΑΜΚΑ και διαφορετικό ιατρικό ιστορικό.

Ο συγκεκριμένος ασθενής, συνονόματος του Φλώρου, είχε νοσηλευτεί τον Μάιο του 2015 για χολή, ενώ πραγματοποίησε και αξονική τομογραφία.

Ετσι, λοιπόν, κάποιος που είχε πρόσβαση στα ιατρικά απόρρητα του νοσοκομείου, πήρε την ιατρική γνωμάτευση του συνονόματου ασθενή, συμπλήρωσε την ασθένεια που επιθυμούσε και, αφού πλαστογράφησε την υπογραφή του γιατρού, την έβαλε στον φάκελο του καταδικασμένου Αριστείδη Φλώρου.

Η κλινική, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha, απάντησε στον εισαγγελέα ότι ο ασθενής δεν έχει σχέση με τον κρατούμενο και πως πρόκειται για άλλο ασθενή με το ίδιο όνομα, αλλά με διαφορετικό ιατρικό ιστορικό και διαφορετικό ΑΜΚΑ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα