Για ένα κινητό έχασε τη ζωή του ο 25χρονος στου Φιλοπάππου

Για ένα κινητό έχασε τη ζωή του ο 25χρονος στου Φιλοπάππου

 Για ένα κινητό τηλέφωνο έχασε, όπως καταδεικνύουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή του, ο 25 χρονος Νίκος στο Λόφο Φιλοπάππου.

Συγκεκριμένα, τρεις δράστες πλησίασαν τον Νίκο και την 23χρονη φίλη του προκειμένου να τους ληστέψουν, λογομάχησαν και συνεπλάκησαν και κατά την διάρκεια της πάλης, εκείνος έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Αρχές δεν αποκλείουν μέχρι ώρας το ενδεχόμενο οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο.

Δεδομένου  ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο, η αστυνομία αναζητά στίγμα της συσκευής, τόσο του Νίκου όσο και της κοπέλας, προκειμένου να εντοπίστουν είτε οι ίδιοι οι δράστες είτε οι κλεπταποδόχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι δράστες είτε πέταξαν είτε δεν ενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι αστυνομικές έρευνες φαίνεται πως επικεντρώνονται σε μία ομάδα ληστών- δύο εκ των οποίων σεσημασμένοι- από το Πακιστάν, με δράση στους δρόμους της Αθήνας.

Πρόκειται για πέντε υπόπτους οι οποίοι και αναζητούνται προκειμένου να προσαχθούν και να ανακριθούν σχετικά με την ληστεία και τον θάνατο του 25χρονου.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν καταγράψει τις ομάδες ληστών που είχαν δράσει στον Λόφο Φιλοπάππου, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Ιστορικό Κέντρο.

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα