Έσβησε κοριτσάκι 17 μηνών όταν ο αδελφός του το βούτηξε σε καυτό νερό

Έσβησε κοριτσάκι 17 μηνών όταν ο αδελφός του το βούτηξε  σε καυτό νερό

Στα μαύρα ντύθηκε μια οικογένεια στα Τρίκαλα μετά τον φρικτό θάνατο ενός μωρού 17 μηνών που κάηκε με ζεματιστό νερό, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο!

Το άτυχο κοριτσάκι βούτηξε σε πλαστική μπανιέρα με καυτό νερό ο 16χρονος αδελφός του, στον οποίο είχε αναθέσει η μητέρα του να το κάνει μπάνιο!

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Σεισμόπληκτα, όταν η μητέρα του εφήβου και διδύμων κοριτσιών 17 μηνών είπε στον γιο της να αρχίσει να μπανιαρίζει τη μία από τις δύο αδελφές του, ώσπου εκείνη να ετοιμάσει τη δεύτερη. Η γυναίκα φέρεται ότι είχε γεμίσει την παιδική μπανιέρα με ζεστό νερό, αλλά για άγνωστο λόγο δεν είχε προσθέσει κρύο για να το κάνει χλιαρό.

Ο 16χρονος δεν πρόσεξε τη θερμοκρασία και έβαλε το άμοιρο μωρό μέσα στο καυτό νερό! Τα ουρλιαχτά πόνου σήκωσαν στο πόδι την περιοχή και γρήγορα το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρά εγκαύματα.

Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου, δυστυχώς, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα