Στέλνει Αξιωματικούς Ψυχολόγους στην Ανατολική Αττική η ΕΛ. ΑΣ.

Στέλνει Αξιωματικούς Ψυχολόγους στην Ανατολική Αττική η ΕΛ. ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει δύο Αξιωματικούς Ψυχολόγους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής

Επιπλέον δέκα (10) οικίσκοι διατίθενται στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, για την φιλοξενία των πληγέντων

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαθέτει δύο Αξιωματικούς Ψυχολόγους του Σώματος για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική καθώς και στους συγγενείς τους.

Από την Πέμπτη 2 Αύγουστου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κατάλληλο χώρο στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής (τηλ. επικοινωνίας με τη γραμματεία 22943 – 03274 & 22940-93511)

Η ψυχολογική υποστήριξη θα παρέχεται από τους Αξιωματικούς – Ψυχολόγους σε καθημερινή βάση (και Σαββατοκύριακα) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (από 09:00 έως 21:00 ώρας).

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, διατίθενται, σε συνεννόηση με το Δήμο Μαραθώνος, δέκα οικίσκοι των έξι κλινών ο καθένας, για την φιλοξενία των πληγέντων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα