Φρουρούμενη στο Δρομοκαΐτειο η γυναίκα που φέρεται να χαράκωνε μωρά. Βίντεο

Φρουρούμενη στο Τμήμα Οξέων Περιστατικών «Ελλήνων Αμερικής» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαϊτειο» νοσηλεύεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Η κατηγορούμενη νοσηλεύεται σε έναν θάλαμο με άλλες δύο ασθενείς, ενώ έξω από αυτόν βρίσκονται καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την φύλαξη της μέχρι να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 25 Ιουλίου.

Οι γιατροί έχουν λάβει εντολή από την Δικαιοσύνη να συντάξουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ η γυναίκα υποβάλλεται σε άλλες εξετάσεις, μεταξύ των οποίων για λοιμώδη νοσήματα, μετά από αίτημα των οικογενειών των μωρών, ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν έχει μεταδοθεί σε αυτά κάποια ασθένεια από την επαφή τους με την κατηγορούμενη.

Εκείνη επιμένει ότι δεν έκανε κακό στα παιδιά, κάνοντας λόγο για σκευωρία και απειλώντας με μηνύσεις τους γονείς των μωρών.

Ωστόσο, η ως τώρα συμπεριφορά της κάθε άλλο παρά ενισχύει τους ισχυρισμούς της, καθώς έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με όλους τους γείτονες της.

ant1new

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα