Έφυγε πριν από τρεις μήνες για το Άγιον Όρος και εξαφανίστηκε

Έφυγε πριν από τρεις μήνες για το Άγιον Όρος και εξαφανίστηκε

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης έχει κινητοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ., καθώς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένας 26χρονος εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Πατρών και δήλωσε ότι ο 63χρονος πατέρας του έχει να δώσει σημεία ζωής για περισσότερο από τρεις μήνες, από τότε που πήγε να επισκεφθεί το Αγιον Ορος.

Ο 63χρονος είχε ετοιμάσει τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι του στην Πάτρα στις 31 Μαρτίου. Το επόμενο διάστημα υπήρχε επικοινωνία του ίδιου από το Αγιον Ορος με την οικογένειά του, η οποία ωστόσο από τα μέσα Ιουνίου αραίωσε, μέχρι που διακόπηκε.

Οι δικοί του θεώρησαν ότι η σιωπή του οφειλόταν στο ότι ήθελε να βρει λίγη ηρεμία δίπλα στους γέροντες, αλλά όταν τον αναζήτησαν μέσω του γραφείου διαμονητηρίων και προσκηνυτών έπαθαν σοκ με αυτό που έμαθαν. Ο 63χρονος είχε αναχωρήσει από το Αγιον Ορος στα τέλη Μαΐου, οπότε ακόμη και στις τελευταίες φορές που μίλησαν μαζί του δεν ήταν εκεί που τους έλεγε. Αναστατωμένος ο γιος του από τη διαπίστωση απευθύνθηκε στην Αστυνομία, η οποία έχει στείλει σήμα στα τμήματα όλης της χώρας.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι η απουσία οποιουδήποτε στοιχείου που να οδηγεί στα ίχνη του.

Αν δεν υπάρξει κάποιο νέο του ή κάποια σοβαρή μαρτυρία για την τύχη του, η οικογένειά του θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του μέσω silver alert, κάτι που προς το παρόν δεν επιθυμεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα