Καμένα Βούρλα: Άδειασε η παραλία από ομπρέλες και ξαπλώστρες με εντολή εισαγγελέα

Καμένα Βούρλα: Άδειασε η παραλία από ομπρέλες και ξαπλώστρες με εντολή εισαγγελέα

Μέσα καλοκαιριού και η παραλία των Καμένων Βούρλων άδειασε από ομπρέλες και ξαπλώστρες, μετά από μία συντονισμένη επέμβαση της Αστυνομίας και των συνεργείων του Δήμου. Να σημειωθεί πως οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες ήταν παράνομα εγκατεστημένες στην παραλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, προηγήθηκαν σωρεία καταγγελιών στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρη Λακαφώση που έδωσε παραγγελία να εφαρμοστούν τα αυτονόητα.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Θανάσης Καραμανώλης, όσο και ο Πρόεδρος της ΤΚ Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης, δήλωσαν πως είχε προηγηθεί ανάρτηση προειδοποιητικών πινακίδων, προκειμένου κάποιοι να συμμορφωθούν και να μην ψάχνουν τις καρέκλες τους.

Εντούτοις, η πλειονότητα των καταληψιών που είχαν δέσει με λουκέτα και τσιμεντένιες πέτρες την «ιδιοκτησία» τους, θεωρώντας ότι είναι στο απυρόβλητο, δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις.

Τονίζεται ότι ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες παραλίες, όπου κάποιοι θεωρούν την περιοχή ιδιοκτησία τους.

 

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα