Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη Δώρα Ζέμπερη στη δίκη

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη Δώρα Ζέμπερη στη δίκη

Συνάδελφοι της Δώρας Ζέμπερη αποκάλυψαν τι τους έλεγε μερικές μέρες πριν από την άγρια δολοφονία της. Ήταν καταρρακωμένη από τον θάνατο του φίλου της, τον τάφο του οποίου είχε επισκεφτεί το μοιραίο απόγευμα. «Ένιωθε επιβαρυμένη από τις υποθέσεις», είπε πρώην συνάδελφός της που διατηρεί προσωπική σχέση με τον αδερφό του.

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα η δίκη. Από το δικαστήριο εξετάστηκαν συνάδελφοι της Δώρας Ζέμπερη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην κακή ψυχολογική της κατάσταση. Όπως κατέθεσαν, η αδικοχαμένη εφοριακός ήταν κλονισμένη από το χωρισμό της και το θάνατο του φίλου της, λίγους μήνες πριν.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και τις λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, της είπα να πάει σε έναν ειδικό» κατέθεσε συνάδελφος της άτυχης κοπέλας και συμπλήρωσε: «Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στο φίλο της που είχε φύγει από τη ζωή: «το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμα μου».

Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι η Δώρα Ζέμπερη είχε καταρρεύσει μετά το θάνατο του φίλου της και τον χωρισμό της. Ωστόσο, κανείς δεν συνέδεσε την κακή ψυχολογική της κατάσταση με τις υποθέσεις που χειριζόταν στην εφορία. «Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊστάμενό της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα» είπε μια συνάδελφο της.

Το γεγονός ότι η Δώρα ένιωθε επιβαρυμένη από τη δουλειά της κατέθεσε πρώην συνάδελφος της, η οποία διατηρεί προσωπική σχέση με τον αδελφό της. «Θεωρώ ότι ήταν λογικό να φοβάται λόγω των σημαντικών υποθέσεων που χειριζόταν. Πάντα κατάφερνε τα πάντα όσες δυσκολίες και αν είχε πάνω της», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα