Καταγγελία για γυναίκα που χαρακώνει μωρά στα νότια προάστια

Καταγγελία για γυναίκα που χαρακώνει μωρά στα νότια προάστια

Ένα απίστευτο και φρικιαστικό περιστατικό κατήγγειλε μία μητέρα από τα νότια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα βρισκόταν με το μόλις 2,5 μηνών μωρό της σε εμπορικό κέντρο και ενώ ανέβαιναν με το ασανσέρ, στον τρίτο όροφο, το μωρό άρχισε να κλαίει.

Δίπλα της, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο protothema.gr, ήταν μία γυναίκα λίγο πάνω από 50 ετών, με ξανθά μαλλιά και μαύρα ρούχα. Η γυναίκα κρατούσε ένα καρότσι για τα ψώνια – χωρίς να φαίνεται κάτι ύποπτο πάνω της – και όταν το μωρό άρχισε να κλαίει και η μητέρα του προσπάθησε να το ηρεμήσει, άρχισε να του χτυπά την πλάτη.

Τότε η μητέρα του μωρού, που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί έκλαιγε το παιδί, παρατήρησε ότι έτρεχαν αίμα τα πατουσάκια του και συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα με τα μαύρα είχε χαρακώσει τα πόδια του μωρού.

Η δράστης όμως είχε εξαφανιστεί και η γυναίκα ειδοποίησε την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου, για να μάθει ότι το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί νωρίτερα σε δύο μωρά, στο ίδιο σημείο και από την ίδια γυναίκα. Μάλιστα τις προηγούμενες φορές η άγνωστη γυναίκα είχε δράσει μέσα σε ένα κατάστημα με βρεφικά ρούχα και σε ένα δεύτερο με παιχνίδια.

«Όταν το κατάλαβα άρχισα να κλαίω ένιωσα απαίσια, ένιωσα απειλή προς το παιδί μου», δήλωσε σοκαρισμένη στο protothema.gr η μητέρα του βρέφους και συμπλήρωσε ότι, «αν είχα αντιληφθεί εγκαίρως τι έκανε στο παιδί μου κι εγώ δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Τι θα γινόταν αν αυτό το τέρας τραυμάτιζε το παιδί μου σε κάποιο άλλο σημείο όπως λόγου χάρη στο λαιμό; Φοβάμαι πλέον να βγω έξω μόνη μου με το μωρό. Τρέμω να βρεθώ ανάμεσα σε κόσμο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια γυναίκα έχει επιτεθεί και σε άλλα μωρά, τόσο στο ίδιο εμπορικό, όσο και σε μεγάλο πολυκατάστημα του Αλίμου.

με πληροφορίες από ΑΝΤ1 και protothema

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα