Κάλυμνος: Πτώση και όχι εγκληματική ενέργεια ο θανάτος του φοιτητή

Κάλυμνος: Πτώση και όχι εγκληματική ενέργεια ο θανάτος του φοιτητή

Σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια, αποδίδει ο εισαγγελέας, το θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου, όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Από μια λάθος κίνηση, έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε και έπεσε. Κατά την πτώση έχασε τις αισθήσεις του και τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς να μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Μάλιστα, εκτιμάται ότι για πολλές ώρες ή και μέρες ήταν τραυματισμένος και αβοήθητος.

Την ίδια στιγμή, έντονη είναι η αντίδραση της οικογένειας του άτυχου νεαρού, στο κλείσιμο της υπόθεσης, καθώς συνεχίζει να πιστεύει ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, μέλη της οικογένειάς του εκφράζουν οργή για την έκβαση της υπόθεσης, επικαλούμενοι και τα διαφορετικά συμπεράσματα των τριών ιατροδικαστικών εκθέσεων που έγιναν. 

Παράλληλα επισημαίνουν ότι δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ διαμηνύουν ότι θα εξαντλήσουν όσα νόμιμα μέσα τους παρέχονται για να αποδείξουν ότι ο άτυχος φοιτητής έπεσε θύμα δολοφονίας.

Να υπενθυμιστεί ότι ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου, βρέθηκε νεκρός το Νοέμβριο του 2017, στην Κάλυμνο.