Σωκράτης Κόκκαλης junior: Ο έρωτας και η σχέση με την κόρη γνωστού εκδότη

Σοκ στο πανελλήνιο και ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του μικρότερου γιου τους Σωκράτη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior έφυγε ξαφνικά μολις στα 34 χρόνια του κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού του στις Η.Π.Α και όπως έγραψε το newsit ίσως ο θάνατός του να προήλθε από ανακοπή.

Ο Σωκράτης είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης μελαχρινής Μαρίας Τσούτσια. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2014 και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στην Κηφισιά, λίγους μήνες μετά τη σχέση τους. Εκείνος γόνος μιας απο τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας και εκείνη κόρη του γνωστού εκδότη Γιώργου Τσούτσια και την κοσμικογράφου Ανθής Κασσιμάτη. Ο Σωκράτης σκεφτόταν τον τελευταίο καιρό να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Μαρία, η οποία είχε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Κόκκαλη.

Χαμηλών τόνων και οι δυο, δεν έκαναν συχνές κοσμικές εμφανίσεις, αγαπούσαν να περνούν τα καλοκαίρια τους στη Μύκονο, ενώ ο Σωκράτης στάθηκε πολύ στη Μαρία, όταν οι γονείς της αντιμετώπισαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Εκείνος στάθηκε δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις περιπέτειες των γονιών της.

tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα