Πότε θα γίνει η κηδεία του Μάνου Αντώναρου. Το μήνυμα του αδελφού του

Πότε θα γίνει η κηδεία του Μάνου Αντώναρου. Το μήνυμα του αδελφού του

Έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Αντώναρος γεμίζοντας θλίψη τους αγαπημένους του, τον αδελφό του πολιτικό Ευάγγελο Αντώναρο και φυσικά τα δυο παιδιά του την Αθηνά και τον Αρχέλαο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του Μάνου ο οποίος όπως ενημέρωσε ο αδελφός του θα κηδευτεί τη Δευτέρα στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Ο αδελφός του έγραψε στο προφίλ του στο facebook

«Συγγενεις και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζι.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Ειμαι βέβαιος ότι οι δυό τους εχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο απο ψηλά με τη δική τους ματιά.
Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μανος με τα κείμενα του. Ακτυπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λατρευε τα παιδιά. Οχι μόνο τα δικά του. Ολα τα παιδια. Γι αυτο σκέφθηκαμε οτι αντι για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτι προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα