Μητέρα Δώρας Ζέμπερη: Ατυχής στιγμή οι κατάρες στους αστυνομικούς

Μητέρα Δώρας Ζέμπερη: Ατυχής στιγμή οι κατάρες στους αστυνομικούς

Δημόσια συγγνώμη από τη μητέρα της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, μετά το πρωτοφανές ξέσπασμά της σε βάρος των αστυνομικών στον προθάλαμο των δικαστηρίων.

Συγγνώμη ζητάει η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη για τη φραστική επίθεση σε βάρος αστυνομικών στον προθάλαμο των δικαστηρίων.

«Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μία ατυχής στιγμή πάνω στον πόνο και στην οργή μου στη θέα του δολοφόνου του παιδιού μου και σε καμία περίπτωση δεν τις εννοώ και γιαυτό ζητώ δημόσια συγνώμη απέναντι στους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση προσφέρουν στην πατρίδα» ανέφερε η μητέρα της 32χρόνης εφοριακού.

«Ό,τι έπαθε το παιδί μου να το πάθετε…»

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη στο ξέσπασμά της νωρίτερα, απευθυνόμενη στους αστυνομικούς και βρίζοντάς τους, «ευχήθηκε» ό,τι έπαθε το παιδί της «να το πάθετε στα αδέρφια σας, στις μάνες σας και στα παιδιά σας». «Θα σας κανονίσω εγώ», είπε καθώς απομακρυνόταν από την πόρτα.

«Τέτοιοι είστε, προστατεύετε δολοφόνους!» συνέχισε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη στο ξέσπασμά της κατά των αστυνομικών. Κατηγόρησε την αστυνομία πως εννέα μήνες μετά τη δολοφονία της κόρης της κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το πως ζει εκείνη και η οικογένειά της.

«Μου χτύπησε κανείς την πόρτα; Θέλει δίκη ή εκτελεστικό απόσπασμα; Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου; Μόνο ο Θεός έχει δικαίωμα να αφαιρεί ζωές όχι αυτός ο σατανάς, που τον έχετε και τον φυλάτε! Παιδιά δεν έχετε; Εγγόνια; Αδελφές; Ντροπή σας! Αίσχος», είπε και έφτυσε στο έδαφος για να καταλήξει: «Αυτοί είστε να προστατεύετε τους φονιάδες».

Δείτε τα βίντεο με το ξέσπασμα της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα