Κατέρρευσε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Κατέρρευσε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Κατέρρευσε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου η μητέρα της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν άντεξε την συνάντηση με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης της, Μανώλη Σοροπίδη.   Από την πρώτη μέρα της δίκης η κατάσταση της υγείας της δεν ήταν καλή. Έκανε μεγάλη υπομονή για να αντέξει. Ήθελε να ακουστεί όπως είπε η φωνή του παιδιού της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας έχει ζητήσει να εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες την ερχόμενη Πέμπτη. Τα αδέρφια και ο πατέρας της κοπέλας επιμένουν ότι η Δώρα φοβόταν. Όπως δήλωσε ο πατέρας της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Είχε πολλές φοβίες σχετικά με τη δουλειά της, μην κάνει κανένα λάθος, ήταν αρκετά υπεύθυνη. Είχε κάνει και ασφάλεια νομικής προστασίας.

Δεν μου είχε πει κάτι για συγκεκριμένες απειλές. Ξέρω ένα περιστατικό που είχε πει η ίδια ότι είχαν πάει να την χρηματίσουν με 20.000 ευρώ. Περίπου 1,5 μήνα πριν το θάνατό της μου είπε ότι πήγαινε για έλεγχο στην Μήλο και στον Πειραιά».

Στις καταθέσεις του ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει τη δολοφονία «Ο Μανώλης Σοροπίδης στην πρώτη του κατάθεση μετά τη σύλληψή του ισχυρίστηκε ότι εκείνος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη για να τη ληστέψει. Λίγες μέρες μετά αλλάζει την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε εκτελώντας την εντολή κάποιου τρίτου.

Στο δικαστήριο αρνείται τώρα όλες τις κατηγορίες».... 

 

mixanitouxronou

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα