Αυτοί είναι οι 40 πορτοφολάδες που έκλεβαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας

Αυτοί είναι οι 40 πορτοφολάδες που έκλεβαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας

Χρειάζονταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να κλέψουν ένα πορτοφόλι ενώ είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τουριστών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Ερμού, Ακρόπολη, Αιόλου, Πλάκα και Ψυρρή ήταν οι περιοχές που δρούσε η συμμορία. Όπως προέκυψε μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τα 40 μέλη της συμμορίας ξεκινούσαν τη "βάρδια" τους στις 11 το πρωί και τελείωναν στις 9 το βράδυ αρπάζοντας όσα περισσότερα πορτοφόλια μπορούσαν.

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία των συλληφθέντων.

Δείτε ΕΔΩ ονόματα και φωτογραφίες 

Επιπλέον για να ταυτοποιηθούν αφενός τα στοιχεία των λοιπών αγνώστων δραστών που είχαν δραστηριότητα στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση και αφετέρου για να ταυτοποιηθούν οι μισθωμένοι χώροι οι οποίοι χρησιμοποιούνταν από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ως αποθηκευτικοί χώροι κλοπιμαίων αλλά και ως σημεία συνάντησης των μελών της.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα