Χανιά: Δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση νεκρό

Χανιά: Δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση νεκρό

Μετά θάνατον ήρθε η ώρα της κρίσης για έναν άντρα στα Χανιά, ο οποίος σκότωσε τον σκύλο του με ένα κουζινομάχαιρο!

Το Εφετείο Χανίων, το οποίο συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα, έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή.

Ομως, ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου δεν ήταν στην αίθουσα για να ακούσει την ετυμηγορία, καθώς ήδη βρισκόταν... εν τόπω χλοερώ! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, γύρω στις 5 το πρωί της25ης Σεπτεμβρίου του 2013 οι γείτονες του κατηγορουμένου, στην περιοχή Πασακάκι, πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους από τις διαπεραστικές κραυγές ενός σκύλου. Κάποιοι από αυτούς έτρεξαν στο σημείο από όπου ακούγονταν οι φωνές και τότε διαπίστωσαν με τρόμο πως ένας άνδρας είχε σφάξει τον σκύλο του, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την Αστυνομία! Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο με τρεις μαχαιριές στον λαιμό, ωστόσο την επόμενη ημέρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ενοχος

Ο ιδιοκτήτης του οδηγήθηκε σε δίκη και κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του σκύλου.

Ομως, υπέβαλε έφεση και πριν από μερικές μέρες έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα να καταδικασθεί ερήμην σε διετή φυλάκιση με αναστολή, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο, ύψους 5.500 ευρώ. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως οι δικαστές πληροφορήθηκαν μέρες αργότερα πως ο καταδικασθείς είχε πεθάνει εδώ και λίγο καιρό από καρκίνο!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα