Σοκ στο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Σοκ στο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει η είδηση πως αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας , ενώ συγκλονισμένη είναι ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Ο 49χρονος που φέρεται να είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας,  έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες απαγχονισμένος στην επιχείρηση που διατηρούσε στο κεντρικότερο σημείο του Ηρακλείου.

Η κινητοποίηση των αρχών έγινε μετά από σχετική έκκληση της οικογένειας του 49χρονου άνδρα, καθώς φαίνεται πως η περίεργη συμπεριφορά του τις τελευταίες ώρες τους είχε θορυβήσει. Στον χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός του έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν πολύ αρά για τον άτυχο επιχειρηματία, καθώς το νήμα της ζωής του είχε ήδη κοπεί.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως ο ίδιος αργά τη νύχτα αφού έμεινε μόνος στην επιχείρησή του έφτιαξε μια αυτοσχέδια θηλιά χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό καλώδιο. Τα αίτια που τον οδήγησαν στην απελπισμένη αυτή πράξη δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, εικάζεται ωστόσο ότι οι λόγοι ήταν προσωπικοί, καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και στο παρελθόν και του θεάματος χαρακτηρίζονται από οικονομική ευρωστία.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι λίγο πριν την πράξη του, ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με την οικογένειά του χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τις προθέσεις του. Άμεσα όμως υπήρξε κινητοποίηση από τους συγγενείς του.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα