Στην εντατική μετά από ιλαρά 20 μηνών βρέφος

Ένα βρέφος 20 μηνών νοσηλεύεται από χθες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, καθώς μετά από την ιλαρά που πέρασε, μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, σύμφωνα με τον 17χρονο Ρομά πατέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr, σύμφωνα με τον πατέρα τον οποίο επικαλείται το δημοσίευμα, πριν λίγο καιρό το παιδί προσβλήθηκε από τον ιό της ιλαράς και από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Ήδη έχει νοσηλευτεί σε νοσοκομείο των Τρικάλων, αλλά και της Λάρισας, ενώ τώρα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, καθώς σύμφωνα πάντα με τον πατέρα, έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το συκώτι του παιδιού.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά μόνο ως προς την εισαγωγή του παιδιού στην ΜΕΘ. Όπως είπε στην ιστοσελίδα ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης «εισήχθη χθες στο ΠΑΓΝΗ ένα βρέφος 20 μηνών, Ρομά. Οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ Παίδων, όπου και νοσηλεύεται». Ο ίδιος πάντως επεσήμανε, ότι το βρέφος δεν φέρει κανένα σύμπτωμα ιλαράς.

«Δεν φέρει κανένα σύμπτωμα ιλαράς, με τους γιατρούς αυτήν την ώρα να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί από τι πάσχει. Σε λίγα 24ωρα θα έχουμε μία εικόνα», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Φανουργιάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα