Μητέρα 7χρονης στη Λαμία: Είναι ψέματα - Δεν είχε παραπονεθεί για τον παππού της

Απόλυτη άγνοια για όσα κατηγορεί τον παππού της η 7χρονη στη Λαμία δήλωσε η μητέρα του παιδιού, η οποία τόνισε ότι είναι συγκλονισμένη και πως δεν πιστεύει ότι είναι αλήθεια.

«Είναι όλα ψέματα. Είμαι συγκλονισμένη, δεν ξέρω τι να πω. Δεν είχα δει ποτέ τον πατέρα μου να συμπεριφέρεται άσχημα στα παιδιά ή να έχει περίεργη συμπεριφορά. Δεν ξέρω καν πώς έγινε αυτή η καταγγελία, μάλλον η δασκάλα πήγε στην αστυνομία», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αρνήθηκε επίσης ότι η μικρή της είχε πει ότι ο παππούς την βίαζε ή ότι της είχε παραπονεθεί πως πονούσε στα γεννητικά της όργανα.

«Δεν μου είχε παραπονεθεί ούτε για τον παππού της, ούτε για πόνους στα γεννητικά όργανα. Τον αγαπάει τον παππού της», είπε η μητέρα.

Όπως τόνισε μπάνιο έκανε τα παιδιά η δασκάλα τους και η ίδια και ποτέ δεν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στο κορμί του κοριτσιού.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε γιατί απολύθηκε η δασκάλα, απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ότι ο παππούς ήταν εκείνος που το αποφάσισε.

Επίσης υποστήριξε ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ την επί 16 χρόνια σύντροφο του πατέρα της και ότι δεν γνώριζε καν ότι είχε σχέση με κάποια άλλη γυναίκα.

Τέλος είπε ότι η αστυνομία δεν την έχει καλέσει να καταθέσει για όσα κατηγορείται ο πατέρας της, ενώ δεν την αφήνουν να είναι μαζί με τα παιδιά της στο νοσοκομείο.

«Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη», είπε με δάκρυα στα μάτια.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα