Στάσεις εργασίας και απεργία σε τρένα και προαστιακό - Τροποποιήσεις δρομολογίων

Στάσεις εργασίας την Πέμπτη 07/06/2018  και  24ωρη απεργία την Παρασκευή 08/06/2018, ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ).

Οι στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε τρένα και Προαστιακό θα γίνουν:

05.00 – 08.00

13.00 – 16.00

21.00 – 24.00

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες συμμετέχει ο Ο.Σ.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται να προχωρήσει σε τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων λόγω μη διαθεσιμότητας σιδηροδρομικού δικτύου.

Οι κινητοποιήσεις της ΠΟΣ επηρεάζουν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντιστρόφως.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει και στις οποίες δεν συμμετέχει το προσωπικό της.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα δρομολόγια που καταργούνται ή τροποποιούνται και όσα ισχύουν βάσει των σιδηροδρομικών κανονισμών σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, παρέχονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.trainose.gr) και στο τηλέφωνο 14511.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα