Τι προκάλεσε το τραγικό τροχαίο στην Μεταμόρφωση. Τα σενάρια

Τι προκάλεσε το τραγικό τροχαίο στην Μεταμόρφωση. Τα σενάρια

Δύο, φαίνεται, πως είναι τα σενάρια που εξετάζονται αυτή την ώρα για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Μεταμόρφωση, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άντρας 50 ετών.

Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε πάνω σε στάση της οδού Παπανδρέου στις 08:20 το πρωί. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες, όμως σύντομα ο απολογισμός έγινε ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, μεταξύ αυτών ο οδηγός και η ανήλικη κόρη του, που επέβαινε στο όχημα. Ο τρίτος τραυματίας είναι ένας 80χρονος.

Ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο 80χρονος και ο 50χρονος που έχασε τη ζωή του, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Τα σενάρια

Η τροχαία είναι στο σημείο του δυστυχήματος και διενεργεί έρευνα και προανάκριση για το τραγικό περιστατικό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο τα σενάρια που εξετάζονται αυτή την ώρα.

Πρώτο ερώτημα είναι αν το όχημα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα για το σημείο, ενώ το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι αν υπήρξε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος, που όμως διέφυγε.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το εν λόγω όχημα ίσως χτύπησε το αυτοκίνητο του 40χρονου, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στη στάση.

Ωστόσο, πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τόνιζαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση».

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα