Έγκλημα στον Αγ. Παντελεήμονα - Γνώριζε τον δολοφόνο

Δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα της, επι της οδού Κοδριγκτώνος, στον Άγιο Παντελεήμονα, εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης μια ηλικιωμένη.

Την γυναίκα βρήκε, χτυπημένη πάνω στο κρεβάτι της, ο γιός της, που ανησύχησε, καθώς η γυναίκα, 77 ετών, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηλικιωμένη φέρει τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι από κάποιο όργανο, το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί απο τους αστυνομικούς, δηλαδή αν έχει χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο απο αυτά που βρίσκονταν στο σπίτι ή απο κάποιο άλλο όργανο.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης ή οι δράστες είχαν ως κίνητρο την ληστεία, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης στο σπίτι.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η ηλικιωμένη να άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της, καθώς το διαμέρισμα δεν φέρει ίχνη παραβίασης κι οι αστυνομικοί συμπεραίνουν ότι η γυναίκα γνώριζε τον άνθρωπο που της αφαίρεσε την ζωή ή ότι αυτός ήταν άγνωστος της, αλλά με κάποιον τρόπο την έπεισε να τον βάλει στο σπίτι της.

Παράλληλα όμως οι υποψίες αυτομάτως στρέφονται και στον ηλικιωμένο σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος πάσχει απο άνοια κι έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες.

Το μεσημέρι, όπως μετέδωσε ο enikos.gr, εντοπίστηκε ο 80χρονος σύντροφος της ηλικιωμένης και έχει οδηγηθεί στο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήραν τα ρούχα που φορούσε προκειμένου να τα εξετάσουν και να διαπιστώσουν αν υπάρχουν πάνω τους κηλίδες αίματος ή DNA της άτυχης γυναίκας.

 

ant1news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα