Τροχαίο στον Κηφισό: Στην Εντατική παραμένει η 34χρονη πολυτραυματίας

Τροχαίο στον Κηφισό: Στην Εντατική παραμένει η 34χρονη πολυτραυματίας

Στην Εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 34χρονη που τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο με την νταλίκα στον Κηφισό το πρωί της Τετάρτης 9 Μαϊου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η 34χρονη είναι σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Η η 34χρονη πολυτραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας».

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:40 το πρωί. Η νταλίκα κινούνταν στο ρεύμα της ανόδου, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καβάλησε το διαχωριστικό κιγκλίδωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Η νταλίκα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που κινούνταν προς Πειραιά και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός, ενώ η σύζυγός του, που ήταν συνοδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Νεκρός είναι ο οδηγός και του δεύτερου αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι αρχές διαπίστωσαν έκπληκτες ότι η νταλίκα είχε πλαστό  ασφαλιστήρι, πλαστές πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Ο οδηγός της νταλίκας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα