Νταήδες ξυλοκόπησαν μαθητή σε εκδρομή στην Κέρκυρα

Άλλο ένα επεισόδιο σε βάρος εκδρομέων μαθητών καταγράφηκε στην Κέρκυρα, όπου μια ομάδα «νταήδων» από τοπικό Επαγγελματικό Λύκειο επιτέθηκε σε μαθητές του λυκείου από το Άργος Ορεστικό την ώρα που έπιναν καφέ στην πλατεία Λιστόν.

Οι μαθητές από την Καστοριά είχαν οδηγίες από τους καθηγητές να μην αντιδράσουν εάν προκληθούν κι έτσι αποχώρησαν από την καφετέρια. Όμως, οι «νταήδες» τους ακολούθησαν και κατάφεραν να απομονώσουν έναν από αυτούς τον οποίο άρχισαν να ξυλοκοπούν και χρειάστηκε η επέμβαση των συνοδών εκπαιδευτικών για να σωθεί από τα χέρια των Κερκυραίων!

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραύμα και επέστρεψε κοντά στους υπόλοιπους.

Οι καθηγητές ενημέρωσαν τους γονείς του και τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου του Άργους Ορεστικού, ο οποίος κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία και τον δήμαρχο της Κέρκυρας.

Η έρευνα για τον εντοπισμό των «νταήδων» βρίσκεται σε εξέλιξη και, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για νεαρούς που έχουν προκαλέσει και άλλα προβλήματα στο νησί.

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα