Λαμία: Παρέσυρε αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες στη Λαμία. Ο συνοδηγός έδωσε τα στοιχεία του φίλου του, που παρέσυρε τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με το lamiareport, νεαρός Λαμιώτης γκάζωσε τη μηχανή στη Λαμία και έφυγε παρασύροντας και τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά, έναν αστυνομικό. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 19:00 χθες το απόγευμα (07-05-2018) στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία, όπου περιπολούσαν δυο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί ανεβαίνοντας προς τον Προφήτη Ηλία είδαν δυο νεαρούς με μια 1000άρα μηχανή, οι οποίοι ήταν σταματημένοι στην άκρη του δρόμου. Οι νεαροί βλέποντας τους αστυνομικούς έδειξαν κάποια αναστάτωση. Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο κατέβηκαν από το περιπολικό και ζήτησαν τα έγγραφά τους για να τους ελέγξουν.

Ο συνεπιβάτης της μηχανής είχε κατέβει, ενώ ο οδηγός της μηχανής άρχισε σιγά σιγά να κυλάει προς τα κάτω. Όταν ο ένας από τους αστυνομικούς μπήκε μπροστά στη μηχανή τότε ο νεαρός γκάζωσε ξαφνικά, παρασύροντας τον αστυνομικό, τον οποίο πέταξε κάτω. Μάλιστα ο ένας καθρέπτης της μηχανής έσπασε χτυπώντας πάνω στο σώμα του αστυνομικού της Άμεσης Δράσης.

Αμέσως δόθηκε σήμα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και άρχισαν οι αναζητήσεις στη βόρεια πλευρά της πόλης για τον εντοπισμό της κόκκινης Honda, που όμως παρά τις αναζητήσεις μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί. Ωστόσο τα στοιχεία του νεαρού δικυκλιστή είναι γνωστά στην αστυνομία και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε από τον συνάδελφό του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα