Σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική

Σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην Αττική, την Κυριακή.

Για μια ακόμη φορά, μάλιστα, οι κάτοικοι της Μάνδρας ήρθαν αντιμέτωποι με πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς σε αρκετούς δρόμους στην πολύπαθη περιοχή υπήρξε συσσώρευση υδάτων.

Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, ενώ λίγο μετά τις 20.00 έκλεισε η Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα και στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, .

Στην Ελευσίνα, όπως φαίνεται σε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Η Πυροσβεστική, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δέχθηκε περισσότερες από δέκα κλήσεις, κυρίως από το κέντρο της Αθήνας, για την απάντληση υδάτων από υπόγεια.

Στα βόρεια Προάστια η κακοκαιρία υπήρξε χαλαζόπτωση, ενώ διεκόπη λόγω της βροχής ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παναθηναϊκός – Ξάνθη.

Συνεχίζεται το άστατο σκηνικό του καιρού – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα

Άστατος θα συνεχίζει να είναι ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην Εύβοια και το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και την ανατολική Στερεά καθώς και στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι αναμένονται βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία προβλέπεται χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα