Μάριος Παπαγεωργίου: Αποφυλάκισαν τη σύζυγο του εγκέφαλου

Την ώρα που στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ξαναζωντανεύει ο εφιάλτης για την απαγωγή και δολοφονία του, η σύζυγος του εγκέφαλου αποφυλακίστηκε ευνοούμενη από το νόμο Παρασκευόπουλου!

Πρωτόδικα της είχε επιβληθεί κάθειρξη 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού με τον σύζυγό της, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Πριν ξανακαθήσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου, παραιτήθηκε του δικαιώματος της έφεσης και αφέθηκε ελεύθερη.

Από την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου πέρασαν πάνω από πεντέμισι  χρόνια,  χωρίς οι κατηγορούμενοι να έχουν ομολογήσει τι απέγινε το πτώμα του.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε τον Μάρτιο και η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας που κλήθηκε να καταθέσει, είναι η τραγική μητέρα του Μάριου. Η Βαρβάρα Θεοδωράκη που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη διαδικασία, απαντούσε στις ερωτήσεις της έδρας ιδιαίτερα φορτισμένη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει.

Σε τηλεοπτική εκπομπή ο εγκέφαλος δήλωσε ευθαρσώς πως η μάνα του Μάριου είχε φυλαγμένα στο σπίτι της μπουκάλια με αίμα του παιδιού της, τα οποία έδωσε στη Νικολούλη για να τα ρίξει στο αμάξι του Μάριου και να τα βρει στην έρευνα του ο γενετιστής!

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Μαΐου.

Δείτε καρέ – καρέ τις εξελίξεις στην υπόθεση εδώ.

Συναγερμός για οστά στη Λακωνία

Τα οστά πιθανότατα άνδρα που βρέθηκαν στη Λακωνία, σήμαναν συναγερμό και για το θρίλερ του Μάριου.
Αγρότης που πραγματοποιούσε χωματουργικές εργασίες σε δασική περιοχή της Κοινότητας Γραμμούσης του δήμου Ευρώτα Λακωνίας, εντόπισε την Παρασκευή 27 Απριλίου, κοντά σε ένα χωματόδρομο ένα κρανίο και υπολείμματα οστών.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που παρέλαβε τα οστά όπως και ένα ανδρικό πουκάμισο και παντελόνι που βρέθηκαν εκεί.

Τα οστά μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου για ανθρωπολογική εξέταση και γνωμάτευση και με το DNA θα γίνει διασταύρωση με περιπτώσεις αγνοουμένων, συμπεριλαμβανομένου και του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για τυχόν ταυτοποίηση των άλλων οστών που είχαν βρεθεί στην περιοχή Λαγκαδά της Μάνης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν φαίνεται να έχουν σχέση με τον Μάριο.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα