Νέα χτυπήματα προαναγγέλλουν οι Τούρκοι χάκερ. Η απάντηση των Ελλήνων χάκερ

Νέα χτυπήματα προαναγγέλλουν οι Τούρκοι χάκερ. Η απάντηση των Ελλήνων χάκερ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιθέσεις των Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες, με τελευταία αυτή στην σελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας χάντμπολ. Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν διαθέτει το δικό του κυβερνο-στρατό που αποτελείται από τρεις ισχυρότατες ομάδες- παρακλάδια με δεκάδες εθνικιστές χάκερ.

Το μήνυμα το οποίο εμφανιζόταν στην σελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας χάντμπολ ήταν το ίδιο με αυτό που ανέβασαν και στην επίθεση τους στην σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο ως γνωστό πέραν των απειλών θα σας «ρίξουμε στη θάλασσα», αναφέρεται και στο θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

Μετά το ΑΠΕ οι Τούρκοι έβαλαν στο στόχαστρο τους την ιστοσελίδα της εταιρείας SUZUKI. Όση ώρα η σελίδα παρέμενε εκτός λειτουργίας έπαιζε η μουσική της ταινίας που παρήγγειλε ο Ερντογάν, με τον τίτλο “Σαβάς”, που εκτός της ιστορικής παραχάραξης, υμνεί τις τουρκικές θηριωδίες στην Σμύρνη. Ακολούθησε “χτύπημα” και στη σελίδα του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού.

Παράλληλα οι Τούρκοι χάκερ πραγματοποίησαν επίθεση και στην εφημερίδα "Ρεθυμνιώτικα Νέα".

Από την πλευρά τους οι Έλληνες χάκερ παρακολουθούν το θέμα και δηλώνουν έτοιμοι να επέμβουν ανα πάσα στιγμή. « Θα επιδιώξουν ακόμα μεγαλύτερα χτυπήματα όσο πλησιάζουμε προς τις τουρκικές εκλογές» εκτιμούν. «Έχουμε πάρει τα μέτρα μας για να μπορέσουμε να αμυνθούμε σε μια κυβερνοεπίθεση μεγάλης κλίμακας», τονίζουν.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους Τούρκους χάκερ

Σε συνάντησή που έγινε υπό άκρα μυστικότητα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, εκπρόσωπος των Τούρκων χάκερ μίλησε στον ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι το χτύπημα ειδικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έγινε λόγω των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.

«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει ότι στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Και ο λόγος είναι που τα 8 μέλη του FETO (σ.σ. κίνημα Γκιουλέν) που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες».

Ταυτόχρονα, οι Τούρκοι χάκερ απειλούν με ανάλογο χτύπημα στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών δείχνοντας, μάλιστα, στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ένα βίντεο, όπου «φανέρωναν» τη δυνατότητα πρόσβασης που έχουν στο site.

«Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα και πραγματοποιούμε τις επιθέσεις μας», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος των Τούρκων χάκερ και πρόσθεσε: «Το γκρουπ μας αποτελείται από χιλιάδες άτομα, με την ονομασία cyber warrior».

«Θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για το κίνημα Γκιουλέν», σημείωσε και τόνισε: «Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της και εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα