Νέο χτύπημα των Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα suzuki.gr

Νέο χτύπημα των Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα suzuki.gr

Την ιστοσελίδα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, «suzuki.gr», επέλεξαν να χτυπήσουν οι Τούρκοι χάκερ, που χτύπησαν και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» είναι η απειλή των Τούρκων.

Ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος μίλησε την Τρίτη για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από Τούρκους χάκερ.  Σύμφωνα με τον κ. Ψύλλο το απειλητικό για την Ελλάδα μήνυμα, που αναρτήθηκε στο πρακτορείο της Δευτέρας, είχε φράσεις όπως «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» διήρκησε 4 λεπά

Κατά την εκτίμησή του «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (σ.σ. στην Τουρκία)». Όπως ανακοίνωσε, τέλος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ η επίθεση των Τούρκων χάκερ θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».

Μπαίνοντας κανείς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ  εχθές το βράδυ αλλά και το μεσημέρι της Τρίτης έβλεπε το εξής μήνυμα από τους χάκερς:

Γραμμένο στα τουρκικά και στα αγγλικά, έκανε σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία. Κάτι που ο Ερντογάν ζητά επισταμένως σε κάθε αφορμή. Κι αυτό διότι τους κατηγορεί ως πραξικοπηματίες.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αναφορά και στον Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο -στις ΗΠΑ- ιεροκήρυκα, τον οποίο ο «σουλτάνος» θεωρεί ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016, στην Τουρκία.

Το απειλητικό μήνυμα καλούσε την Ελλάδα «να μην ξεχνάει το παρελθόν της και να μην υποθάλπει τρομοκράτες«.

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» έλεγε το μήνυμα, πίσω από το οποίο -εύλογα φαντάζεται κανείς- βρίσκονται Τούρκοι χάκερς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ.

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα